Még mindig vársz az első orgazmusra?

„Most már bármi, ami a szexszel kapcsolatos zavar és ideges leszek tőle.” „Nem hiszem, hogy valaha lesz orgazmusom, reménytelen eset vagyok.” „Képtelen vagyok elhinni, hogy 43 évesen még mindig nem tudom magam elengedni szerelmeskedés közben.”

Az idézett gondolatokat sokan jól ismerjük, a hosszas csaták, amiket fejben játszunk saját magunkkal, végeláthatatlannak tűnnek. Persze, hogy mindenki vágyik arra, elengedje magát teljesen szex közben, hogy átadja magát a szerelmének, hogy végre nemcsak saját magán, hanem partnerrel is megélje a tetőpontot!

Természetes, hogy rossz érzés, hogy emiatt szégyelled magad.

Természetes, hogy úgy érzed, muszáj színlelned, hogy ne bántsd meg a partnered.

Természetes, hogy azt érzed, valami baj van veled.

Ezeken az érzéseken változtathatsz! Soha nem volt alkalmad arra, hogy megismerd a saját tested, lelked, senki nem segített megérteni a benned zajló folyamatokat, és senki nem mondta el neked, hogyan NE gondolj a mosogatnivalóra szex közben.

ITT AZ IDEJE VÁLTOZTATNOD! Ne harcolj tovább magad ellen, ne kételkedj magadban, ne ostorozd tovább magad, hanem ismerd meg önmagad, segítek!

MI IS EZ ÉS HOGYAN TÖRTÉNIK

Egy átfogó, személyre szabott program keretében pontosan megtanulhatod, hogyan működsz, mi az, amire beindulsz, mire is vágysz tulajdonképpen, és hogyan készítheted fel a tested arra, hogy megéld a partnereddel együtt az orgazmust. Annak ellenére, hogy sokan azt hiszik, ezt nem lehet tanulni, van mód rá: a női szexualitás folyamatosan fejleszthető, tanulható.

Az online programom segítségével véget vethetsz a kínzó gondolatoknak, és megtanulhatod, milyen szórakoztató is tud lenni a szex, mert az orgazmus eléréséhez igenis jó, ha a humor és játékosság is jelen van.

A technikát, amit a segítségemmel megtanulhatsz, évtizedek óta használják a szexuálterapeuták, tesztelték, fejlesztették annyira, hogy nagyon jó arányban javítható a gond.

HÁROM MODUL MINIMUM 12 HÉT

Akár útközben, online is elsajátíthatod a technikát, segítek megtanulni, hogyan tudsz lelassulni, magadra figyelni és fejleszteni önmagad. A saját otthonodban, kényelmesen gyakorolhatsz, kérdéseiddel bármikor elérsz, segítek, ha elakadsz. Legalább hetente 60 percet vesz igénybe a gyakorlás, ezt te magad végzed, otthon, egyedül. Ha a javasolt ütemterv nem működik, semmi probléma, van más megoldás is, ami hatékony és egyszerű lehet!

Az első modul arról szól, hogy együtt felfedjük a szüzesség elvesztésének körülményeit, a múltban szerzett tapasztalataid, megvizsgáljuk a saját testeddel való kapcsolatod. Munkafüzetet kapsz, amit kitöltesz, elküldesz nekem, aztán online megbeszéljük a házi feladataid.

A második modulban tucatnyi technikával segítek neked abban, hogy felfedezd a saját gyönyöröd, megtanulhatod a három legfontosabb tényt, amikkel tökéletesítheted az utad az orgazmus megéléséhez. Még akkor is élvezni fogod ezt a részét a programnak, ha ideges és félénk vagy, segítek minden elakadásban, ha kérdéseid lesznek, azonnal választ kaphatsz azokra.

A harmadik modulban a partnereddel együtt tanuljátok meg, hogyan élheted meg vele az orgazmust, pozíciókat, technikákat tanítok nektek. Megtanulhatod, hogyan figyelj a pillanatra, a stressz és egyéb zavaró gondolatok helyett. Az orgazmus elérését nemcsak a behatolással, hanem az orális szexszel, kézi stimulációval is megélheted a partnereddel, ebben a modulban erre is sok kerül.

Ahogy olvasod a sorokat, biztosan felmerülnek benned kérdések. ha kételkedsz abban, hogy ez online, cseten, emailen keresztül, házi feladatokkal működhet, akkor megnyugtatlak, van mód a személyes találkozóra is, ha igényled. A személyes beszélgetésen kívül is magadnak kell gyakorolnod otthon, a feladatokat a saját otthonodban, biztonságos, kényelmes körülmények közt végezheted.

  • Nem számít hány éves vagy
  • Nem számít a nemi irányultságod
  • Nem számít, hol élsz

Az O-program olyan nőknek szól, akik hajlandóak erőfeszítéseket tenni a saját örömükért, akik nem akarják tovább színlelni az orgazmust. Nem lesz azonnal orgazmusod az első alkalommal, ahogy megkapod a feladatokat, azonban 99%, hogy az online program végén teljesen másmilyen, pozitívabb, jobb szexuális életed lesz.

ÁR

Az elméleti és gyakorlati feladatokat akár külön-külön is kérheted, természetesen már ez is segítség lehet, azonban a kettőt együtt javasolt megvásárolni, ez garantálja a személyre szabott feladatsorokat.

DELUXE:

Minimum 12 héten át, heti 1 óra email, chat coachinggal, személyre szabott feladatsorral,  folyamatos segítséggel. Bármikor felteheted a kérdéseid, állok rendelkezésre a program ideje alatt.

Havonta: 25 000 Ft + ÁFA

Egy összegben: 70 000 Ft + ÁFA

SELF:

Minimum 6 héten keresztül vagy csak az elméleti, vagy csak a gyakorlati részét sajátíthatod el az O-programnak. Ez már nem tartalmazza a heti 1 coachingot, emailben küldöm a munkafüzeteket, és a kérdéseidre válaszolok. FONTOS! A két rész külön vásárolva nem személyre szabott, hanem csak általános program.

Csak elmélet, 6 hét: 40 000 Ft + ÁFA

Csak gyakorlat, 6 hét: 40 000 Ft + ÁFA

 

Amennyiben a program során felmerül, hogy az orgazmus megélésének komoly lelki trauma vagy más zavar (molesztálás, abúzus, lelki-fizikai-gazdasági erőszak, abortusz, depresszió, szorongásos zavar, személyiségzavarok) állhat az útjában, a program helyett a trauma feldolgozásának terápiája javasolt, és csak utána folytatható az O-program.