Ha először jársz ezen az oldalon, és azért találtál erre a honlapra, mert pártanácsadást keresel, vagy mert a szexuális életeddel valamiért nem vagy elégedett – személyes problémáid vannak, vagy a partnereddel a kapcsolatban vannak olyan problémák, amik túlnőttek kettőtökön -, akkor jó helyen jársz.

Engedéllyel rendelkező szexuálterapeuta vagyok, az alább felsoroltak mellett tudok segíteni abban is, hogyan kommunikáljon bárki a vágyairól, hogyan érje el, hogy elégedett legyen a párkapcsolata minőségével, a szexuális életével. Több, különböző módon is tudunk együtt dolgozni, számos lehetőséget kínálok,

 • van lehetőség egyszeri személyes találkozóra, olyan esetekben is, ha például szakítás után nehezen tudja feldolgozni a történteket, elkeseredett, és jó lenne valaki olyannal beszélgetni erről, akiben teljesen megbízhat, és aki könnyíteni tud a fájdalmon. Vagy megcsalás, hűtlenség áll a háttérben és csak kipanaszkodná magát valakinek.
 • Van lehetőség a kognitív viselkedésterápiára, aminek hossza a problémáktól függően változik.
 • Van lehetőség a személyes találkozó mellett chaten, emailen és videochaten beszélgetni, ha az élete legintimebb részletét szakértővel szeretné megbeszélni (akár azzal kapcsolatban is, hogy hogyan beszélgessen a gyerekével a szexualitásról).
 • És van lehetőség workshopokra is – kérésre szívesen segítek akár abban is, milyen szexuális játékszerekkel ismerkedjenek.
 • NŐKNEK, FÉRFIAKNAK, TINIKNEK, IDŐSEKNEK IS AJÁNLOM:

  I. Nemi nevelés

  Kamaszkortól kezdve, fiatalkorúaknál szülői beleegyezéssel személyesen is van lehetőség beszélgetésre, a párválasztásról, udvarlásról, hódításról, csábításról, a szerelemről, az érzelmekről, a pornónézés okozta veszélyekről is akár. A vallásra vonatkozó kéréseket tiszteletben tartom, előre megbeszélt témákkal segítem a kamaszok nemi nevelését.

  II. Szexuális felvilágosítás

  A szexuális úton terjedő fertőzésekről, betegségekről, terhességről, anatómiai ismeretekről is beszélgethetünk (menstruáció, magömlés). A cél, a megfelelő ismeretek átadása mellett felhívni a figyelmet az örömteli, hangulatos és gyönyörű tapasztalatszerzés fontosságára. Továbbá, a szégyenérzés és az idegesség elűzése.

  III. Férfi problémák

  Korai magömlés, merevedési zavar, libidóhiány, pornófogyasztás, stressz, kommunikációs gondok, ismerkedéssel kapcsolatos problémák –  és ezek mellett bármilyen más férfi gonddal segíthetek túllendülni az akadályokon. A cél az, hogy megtanulja ismét élvezni a szexuális életét, hogy a problémák okozta esetleges bizonytalanságot elűzzük.

  IV. Női gondok

  Orgazmushiány, a nemi vágy hiánya, frigiditás, rendszeres vagy állandó fájdalomérzet behatolás közben, elfojtott szexuális vágy – a pszichés eredetű szexuális zavarok hatalmas terhet tesznek az ember vállára. Kognitív viselkedésterápiával és workshopokon is van lehetőség ezekről beszélgetni, és tenni azért, hogy megoldjuk a problémát.

  V. Párkapcsolati problémák

  A nem teljesülő vágyak, az elhidegülés, hűtlenség, megcsalás, a férfi vagy női gondok, vagy ezek kusza összessége is elűzi a szikrát a partnerek közt. A bizalmon lehet javítani, és azon is tudunk változtatni, hogyan alakítsuk ki a közösen töltött minőségi időt – a Facebook, a tévénézés és az egymás mellett élés helyett.